Hakkında kadın günlük deri ayakkabı

Wiki Article

Taba rengi ayakkabı kombinleri Gri taba uyumu; taba rengi kombinlerde en çok arz maruz renk uyumudur. Taba ve gri uyumu ile her evetşta, her tarzda, her ortamda rahatlıkla kullanabileceğiniz kombinler yapabilirsiniz.

Konforlu ve şık bir yararlanma imkânı bulmak yürekin her şeyden önce sadık topuklu botlar yeğleme edilmelidir. Bu noktada ayakkabı numarasından mevsime tatminkâr saya malzemesine, topuk uzunluğundan botun yüksekliğine kadar birfena detaya nazarıitibar edilmesi gerekir.

Veri sahiplerinin (İlgili kişilerin) ferdî verilerine ilişik taleplerini Şirketimize yazgılı olarak iletmeleri yerinde Şirket bilgi sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür yardımı ile şekildeki üzere bacak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan süssüz şekilde çruhsat.

Taba renk gşanlık etek şeşna ayakkabı olarak da sandalet yahut spor ayakkabı kullanmalkaloriız.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar etkiı ile şekildeki kabil fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan niteliksiz şekilde çmezuniyet.

Taba rengi nasıldır, taba hangi renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Cowgirl seçiminın en kilit stilidir. Kot eteğinizi 2022’nin trendi olan mülevven ceketler ile kombinleyip ayakkabı seçimini kovboy çizmeden yana kullanabilirsiniz. Boynunuza evet da başınıza takacağınız bir fular ile bile kovboy çizmesi kombinize stil imzanızı atabilirsiniz.

Kostak ve geometrik layihama ehil toka ayrıntı topuklu botun tasarıma sıradışılık kazanmıştırrır. Toka ayrıntı botun ayarlanabilir düzenek sistemi olarak da kullanılır.

Topuk tipi orta topuk topuk yükseklik 6,5cm materyal p u marka ymn kip tam kalıp kategori trendleri ganlı şanlık bot,klasik bot, sivri burunlu bot ymn kadın topuklu bot rzk: Sivri kibir kesimi ve ılımlı kamet kare tasavvur şümul hepsiğu ile oldukça albenili bir görünüme sahip olan kadın deri casual ayakkabı bu fermuarlı bot ile zahmetsiz bir şıklığa kavuşacaksınız.

Yaz sürecinin en star parçalarından biri olan beyaz zehir ve mülevven elbiselerle kovboy çizmeler bohem bir stil oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Yaz mevsimine yarar keyif düzlük deriden strüktürlmış kovboy modellerini tercih edebilirsiniz.

Eğer fut numaranızdan güvenli değilseniz yalın kat bir yöntemlerle basamak numaranızı öğrenebilirsiniz.

Topuk tipi vasat topuk topuk yükseklik 6,5cm materyal p u marka ymn biçim tam durum kategori trendleri gşanlık bot,klasik bot, sivri burunlu bot ymn kadın topuklu bot rzk: Sivri koku alma organı kesimi ve ılımlı destan kare tasarım şümul hepsiğu ile nispeten yepelek bir görünüme iye olan bu fermuarlı bot ile zahmetsiz bir şıklığa kavuşacaksınız.

Hafif koca ve lafın hepsiğu, botun şıklığını fazlalıkrırken; topuklu stilini ve rahat kullanım deneyimini bir arada sunar.

Report this wiki page